Aaaand they're here...

_MG_4236
_MG_4242
_MG_4241
_MG_4240
Aaah eilen oli vihdoin se päivä kun sain hakea nämä kaksi postista! Tilasin nämä DVDheavenista, ja tämä oli siis ensimmäinen tilaukseni sieltä. Itelle jäi positiivinen mieli kyseisestä nettikaupasta. Toimitus oli nopeeta ja tavarat tuli hyvin pakattuna perille. Pelkäsin kauheesti, että nää jäis tulliin, koska ylittivät tullirajan - mutta eivät sitten onneksi jäänytkään :-D Vielä olis kaks pakettia tulematta.. niiden kanssa jännitetään sitte vielä.. heh. 

Sitten itse levyihin. Kaikista maailman musiikityyleistä vihaan balladeja kaikista eniten. Oli se sitten minkä kielistä tahansa. No miksi sitten ostin nämä levyt? Näissähän ei muuta ookkaa :DD Oikeesti Miracles in December oli ihan hirvee ku kuuntelin sitä ekan kerran. Muutamien kuuntelujen jälkeen sekin alko kuulostamaan iha hyvältä. Onneks kuitenkin tilasin noi levyt sillä "the First Snow" ja "The Star" on ihania kappaleita! Töissä on muutenkin ihana kuunnella vähän rauhallisempia biisejä, koska muuten heittäisin jotain seinään aika nopeesti .__.

Viimesenä vielä noi ilmeellisimmästä päästä olevat "photocardit". Ton Sehunin version haluaisin vaihtaa Taon omaan, eli jos sinä lukija satut omistamaan Taon, ja haluat siitä luopua Sehunin vuoksi niin laita toki kommenttia :D 

4 kommenttia :

 1. Oi, mä RAKASTAN balladeja ylikaiken ;W;

  VastaaPoista
 2. En mäkään oikein lämpene balladeille. Ainakaan korealaisille, ne on niin ylisiirappisia.
  Ja jesss ;___; Oon pitkään harkinnu et tilaan yesasiasta levyjä, mut onneks on toinenki kauppa. Saa nähä millon tilaan tuolta vai tilaanko koskaan asd mut kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yay vähänkö kiva, et oli jollekin hyötyä (: Vieläkin odottelen yesasian paketteja, joten ainakin tällä kertaa DVDheaven oli nopeampi :-D

   Poista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm