Päiväni kuvina 7.9

Lauantaiksi oltiin keksitty _vähän_ menoa, joten päätin toteuttaa "päiväni kuvina" -postauksen. Koomista on, että en kuitenkaan ottanu itse kameraa mukaan, joten kuvia sitten muualta :--D

Aamuni alkoin sängystä nousemisella. Kuten varmaan tekin tiedätte, siinä menee tovi.. Heräsin 8, mutta ylös pääsin vasta kun oli pakko, eli 11. 
_MG_3454
_MG_3451
_MG_3479
Aamuisen suihkun jälkeen siivosin odotellessani, että hiukset kuivuisivat. Ja kyllä omistan föönin, mutta en jaksa käyttää sitä! :'D Sain myös Infiniten julisteen paikalleen. Nytpä on sitten seinät täynnä, eikä yhtäkään jättijulisetta tänne enää mahdu. Joudun siis siirtymään pienempi kokoisiin, koska haluan "tapetoida" seinäni.
_MG_3481
Hiukset kuivuivat, joten puin ja meikkasin. Eli valmistauduin lähtemään kaupunkiin. Päämääränämme oli Thai House^^
Untitled-1
Aamulla ehdin myös kertailemaan vähän biologiaa. Kirjotukset on viikon päästä!! APUA .__.
_MG_3465
Oon lähettämässä ensimmäistä pakettia ulkomaille ikinä! Tämä lähtee kaverille Japaniin.
_MG_3463
Kotiin tultuamme sieltä kaupungista, leivottiin Iran kanssa omenapiirakkaa. Oli kyllä hyvää, vaikka ite sanonkin :D
_MG_3466
Piirakan ollessa uunissa on hyvä pelata vähän lego-pelejä. Nää on vaan parhaita pelejä mitä tiedän! Tosin Lego Indiana Jones voittaa kaikki pelit. 
_MG_3475
Illalla mulle tuli vielä nälkä, niin tekasin vähän tonnikalapiirakkaa. Tänään olis tarkotus tehä vielä toinen samanlainen ruuaksi.. Hups.
_MG_3484
Vielä illalla ennen nukkumaanmenoa sain pakattua tämän paketin lähtövalmiiksi. Ja sitten oli aika mennä nukkumaan. Tosin oikeesti katoin vielä tunnin Running Mania ja Weekly Idolia sen jälkeen .__. Huutonaurut on parasta:3
_MG_3486

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm