My skincare routine

Ajattelin tänään pitkästä aikaa kirjottaa jotain erikoista ja muuta kuin yleensä, eli siis esitellä tällä hetkellä käytössä olevat kasvonpuhdistus tuotteeni. Toivottavasti tästä on apua joillekkin :-)
_MG_1510_2

fs
Ensinnäkin aloitan aamuni ja iltaisin meikinpoiston pesemällä kasvoni Acon kasvonpoistogeelillä. Toi siis vaahtoontuu ku pääsee kosketukseen veden kaa, eikä siis ole geeliä kuin purkissa. Toi on suunnattu normaalille iholle, mutta Acolta saa myös rasvaselle ja kuivalle iholle sopivia tuotteita. Kuorin myös naamaa silloin tällöin, ehkä kolmen päivän välein. Tällä hetkellä kuorintavoiteena on Lidlistä joskus ostettu puuteli, mut ajaa asiansa ihan ok:sti, et älkää tuomitko ulkonäön perusteella :-D
_MG_1517
Pesun jälkeen satunnaisesti putsaan vielä kasvovedellä, mutta itellä kasvovesi kuivattaa kasvoja, joten en käytä sitä ku ehkä kerran viikossa. Liian kuiva iho aiheuttaa mulle ihan sairaasti näppylöitä, ja muutenki kasvoveden jälkeen iho jää ärsyttävän kireäksi. Acon tuote muuten tämäkin.
_MG_1519_2
Nämä kaksi rasvaa on varmaan mun lemppareita ikinä! Varsinki toi vaaleenpunanen. Noi kosteuttaa tosi hyvin, mutta samalla kuivuu nopeesti, ja toimii hyvin meikin alla. Noi on kans pitkäkestosia, joudun ostamaan uuden ehkä 3kk välein. 
_MG_1521_2
Lopuksi vielä lemppari huulirasva! Nää Carmexin huulirasvat on tosi kivoja, ei haise pahemmin miltään, kostetuttaa hyvin jne. 

Niinkuin huomata saattaa, suurimmaksi osaksi käytän siis Acon tuotteita, joita saa luultavasti jokaisesta apteekista. Ei ole kovin kalliita = 10€/purkki, mut noi on kaikki tosi pitkäkestosia! Ite suosittelen erittäin lämpimästi. Jos jotain kysyttävää, niin kysyä saa kommenttiboksissa :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm