I'm here again!

Niin pitäisköhän mun tännekki kertoa jotain viime päivistä? Tai, jos tarkkoja ollaan niin aika monestaki viime päivästä. Umm mistäköhän alottaisin? Koulu ja Farmville 2 on vieny mun kaiken ajan menneellä viikolla (mulla ei oikeesti oo mitään ideaa, et kauanko aikaa siitä on, et oon viimeks kirjottanu, mut puhun nyt viime/tästä viikosta) ja tota niinku kaikki varmaan on huomannu, et lunta on satanu, joten turha siitä sen enempää höpistä. Oon nähny mummia ja paappaa pitkästä aikaa, sekä syöny hyvää jätskiä! Eilen käytiin ostamassa Sami Hedbergin keikalle liput.. ensimmäinen stand up-keikka tulossa parin viikon päästä ja arvatkaa oonko innoissani! No olen :---D Samana iltana olis tarkotus juhlistaa Iran synttäreitä tai jotain vanhojen kavereiden kanssa. Olispa jo 17 päivä!

8 kommenttia :

 1. Harrastatko vielä luistelua?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän joukkue vähän niinku hajos.. joten en :( Mutta käydään lopettaneiden kesken kerran parissa viikossa tekemässsä jotain pienimuotoista ohjelmaa :) Eli periaatteessa joo.. jos sitä nyt harrastukses voi kutsua XD

   Poista
 2. Voi eii :(( toivottavasti pääsisitte ens vuonna taas kisaamaan.. Harmillista kun muodostelmaluistelu painottuu kokoajan vaan vahvemmin pääkaupunkiseudulle :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niihän siinä käy:( Ei täällä päin ihmiset oo enää kiinnostunu tälläsista lajeista, vaan kaikki joko pelaa futista tai jotain muuta yhtä randomia. Pitäis saada jäämaksut mahdollisimman alhaisiks, niin nuoria innostuis kokeilemaan, mutta kun se hinta on niin törkeen kallis, niin ei vanhemmilla oo varaa tollaseen :-( On kyllä kova ikävä luistella 20 hengen voimin!

   Poista
  2. Itekkin luistelen pienemmällä paikkakunnalla, joten kuullostaa harmillisen tutulta :( Tottahan se on että laji on hel***in kallis, mut (ainaki tääl) sitä rahaa on laittaa se poika pelaamaan lätkää. Ongelmana on varmaan myös, et ihmiset ei oo tietosii koko lajista. Mun mielestä on niin väärin joutuu luopumaan rakkaasta harrastuksesta joukkueen hajoomisen, tai vammojen takia jos intoo vielä on. Eletään me tuppukylien luistelijat kaus kerrallaan!:)

   Poista
  3. niinpä ja eniten pistää ketuttamaan se että pääkaupunkiseudulla on mahdollisuus vielä vaihtaa joukkuetta, mikäli edellinen ei esim. menestyksen takia miellytä! Harmittaa tosi kovaa kyl toi, että oma joukkue oli suht. hyvin pärjäävä ainaki nää pari edellistä kautta, mutta sitte käy näin :( Oliskohan toivoa, että näin kuntaliitosten aikaan saatais enemmän jäähalleja ja innokkaita luistelijoita harrastamaan tätä mahtavaa lajia! ^^

   Poista
  4. Niimpä ja lähes poikkeuksetta kaikkien muodostelmakisojen voittajien seura on Hlla alkava...>:( Näin viimekaudella teidän joukkueen luistelua ja siitä jäi mieleen yhteinen tyyli, et olitte varmaan luistellu suht samalla porukalla jo useemman vuoden?:) Teillä ois kyllä ollu todelliset mahdollisuudet loistaa tällä kaudella kun tuo kansallisten junioreiden sarja ei tänävuonna niin isolta ja kovalta näytä.

   Poista
  5. Vähä riippu päivästä toi meijän "tyyli" :--D mutta kiitos! Ollaan joo luiteltu yli puolet monta vuotta samassa joukkueessa, mutta oli siellä uusiakin, jotka on tullu edellisenä vuonna :)

   Voihan nyt hmph :( Onko kaikilla tänä vuonna joku lopettamis juttu? Vai miks kansallisia junnuja vaan ei oo? :O

   Poista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm