Places where I want to travel someday

Tylsän sunnuntain kunniaks ajattelin väsätä teille tälläsen listan paikoista, minne haluaisin matkustaa vielä elämäni aikana. En osannu nimetä jostaiki maasta vaan tiettyä kaupunkia tai paikkaa, niin listalla on myös ihan maita, joita olis kiva kiertää pitemmänki aikaa. Heti ku on vaan ikää tarpeeks ilman vanhempia matkusteluun, niin otan kyllä seuraavan loman ja lähen :--)

1. En kyllä tunne yhtäkään ihmistä, joka ei haluais New Yorkkiin, olkoon se siis listalla ykkösenä. Tarviikohan tässä enempää selittelyjä. Kauniita rakennuksia on joka paikassa, ja paljon shoppailtavaa.
2. Japani. Varsinki keväällä olis ihanaa mennä japaniin, koska kirsikankukat kukkii, eikä kai oo niin kylmäkään. Samaan listaan voin laittaa myös Etelä-Korean ja Kiinan ne kuitenki on melkeen samanlaisia maita ku Japani :)
3. Edellisten kaupunkien jälkeen joku rantaloma tuntuis aika oikeelta, kuten Egypti tai Rodos. Tälläsen loman vois varata vaikka joululomaksi.4. Ettei kuitenkaan unohdeta melkein naapurimaitamme niin haluaisin mennä Tuhkolmaan   Lontooseen. Kuten varmaan yllättävän moni muukin. Lontoossa vaan on ihan törkeesti näitä must to see-paikkoja.
Oliko samoja paikkoja minne ite menisitte? :)

2 kommenttia :

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm