Homeinen leipä auttaa

Se, että pitää herätä 4.30 aamulla, ei todellakaan oo mun juttu, vaikka oonki ehkä enemmän aamuvirkku ihmistä, kun sitä iltavirkkua. Joka tapauksessa näyttelyt meni hyvin, meijän koira sai erittäin hyvän ja haukut liika lihavuudesta. Raukka koira, koska olis muuten saanu sertin, mutta laihis ei ihan ehtiny toteutua.

Eilen menin iralle ja ku lähettiin sieltä skoottereilla meille, niin mun skootterista lähti takapyörästä venttiili irti. Ei siinä muuta, mut miks just jossain Jumalan selän takana? No iskä sai sen kuitenki korjattua, ja kaikki on taas hyvin :---)

Tänään ollaan koko päivä Iran kaa katottu Pretty Little Liarsia, joka on iha sairaan hyvä sarja! Siihen jää niin pahasti koukkuun, et ollaan katottu 2 pvn aikana 8 jaksoo :-D Ja siinä välis piti kattoo wilmasta uudet lukkarit ja muokata ne mieluisiks :)

2 kommenttia :

 1. Pretty Little Liars on tosiaan ihan paras (Y) Ajattelin nyt vaan näin maanantaipiristykseksi kommentoida ja kertoa miten älyttömän paljon tykkään sun blogista, olen seuraillut jo monen kuukauden ajan ja ainan on yhtä kivoja kuvia ja hauskaa luettavaa :D

  withasilverlinings.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon tästä kommentista! Nää tosiaan piristää ihan tällasia tavallisiakin iltoja :)

   Poista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm