Epämääräinen juustokökkäre jonka sisällä on kinkkuyllätys

Tää blogipuoli mun elämästä on unohtunu viikonlopuks. Teitä kuitenki kiinnostaa, mitä oon tehny, nii tässä pieni pikapäivitys ranskalaisinviivoin :)

- Lauantaina menin Iralle heti aamupäivästä ja puuhailtuamme kaikenlaista mentii käymää kotipizzassa syömässä yks perhepitsa. Sitte Ira tuli vielä meille yöksi.
- Sunnuntaina mentii sit Iralle ja mä jäinki sinne yöks. Alotettiin taas lempipuuhamme, eli palapelin kokoaminen. Ihmeteltiin vähän ku se mitä ollaan ennen tehty kahessa viikossa, meni nyt muutamaan tuntiin. Ne, ketkä nyt miettii kysymystä, et miten me pystytään istumaan/makaamaan, tai mikskä sitä asentoa nyt haluaa kutsua, samassa asennossa ihan liian kauan, ainaki jos yli tuntia ei sais istua paikallaan, niin ei me voidakkaa! Selkä ja jalathan siinä vähä väsy ja ylös nouseminen oli pyöreesti 10 kertaa hitaampaa ku hitaimpina aamuina. 
- Tänään olis luvassa loppupäivälle ansaittua rentoutumista ja tän saakelin flunssan karkoittamista.

ps. Hain eilen ton ihanansinisenpienenradio- jutun Prismasta vaivasella kahellakytä eurolla! Toi toimii pattereitta ja johdolla + siihe saa iPhonen kii ;)

3 kommenttia :

 1. Hmm joo. (MIIKSI TÄÄ KOMMENTTI-IKKUNA ON ERILAINEN KUIN ENNEN?!?!?!) Piti vaan sanoa, että söpö radio. :D

  Terkkuja Iralle! (luotan siihen, että se lukee tän, tai sit saat kertoo sille :D) :)

  VastaaPoista
 2. En tiiä DD: ehkä blogger on vähä päivitelly itteensä:D

  Joo kerron:)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm